Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
13.01.2016 20:29 - Обрат! Свидетел на трагедията във Враца с ново разкритие за починалия Тодор!
Автор: varg1 Категория: Новини   
Прочетен: 4098 Коментари: 3 Гласове:
7


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
 image

Ивайло Иванов, който живее в Згориград, Врачанско, помести на страницата си във Фейсбук разказ на Мариян Иванов, който е реанимирал пребития до смърт Тодор във Враца. Той дава нов ракурс на трагедията с момчето. Публикуваме поста без редакторска намеса:
"Та сега на кого да вярвам?На медии или на човека,реанимирал до пристигане на линейката-Мариян Иванов Ситоацията беше следната...", пише Ивайло и помества разказа на Мариян: 

"Починалото момче е управлявало автомобил когато на пешеходната пътека (поне има такава обозначена със знак) са пресичали 3-ма души, той им е свиркал и когато ги е наближил е бил отворил вратата и е почнал да ги пита колко трябва да ги чака да се размотават по шосето..., и след словесни разправий единият от пресичащите му е затворил вратаат и явно по ягресивно му е наритал колата след като има и счупено огледало... тогава момчето е взело бокс и е слязло от колата и е нанесло удари в лицето на двамата (от тримата пресичащи) дето са се скарали и било побягнало, след което те го подгонили но той бил решил, че колата му е в друга посока и да се върне попаднал на тях... и те го ловат като в този момент е имало скупчване вече на хора и така двамата бити са държали момчето..., това поне разбрах от всичките дето са били очевидци там...

Ази минах вече в момента когато те го държаха та немога да твърдя дали това найстина е така, но когато се приближавах към тях видях как починалото момче си дръпна ръката и се опита отново да удари този дето му е от ляво и да се дръпне (това са кадрите дето са изопъчени от медиите, че този от ляво на него го удря а той в този момент е завардва...), като отидох до тях ситуацията беше единият (от дясно на починалия) беше с подуто затворено ляво око, а другият (от ляво на момчето) с разбита уста... В този момент от таксито тъкмо слезе друго момче и отиде при тримата и почна да им казва да го пуснат и от там се започнаха словесни обиди и че се чака полиция... след което този от таксито взе бокса от ръката на починалото момче и го прибра в джоба си а аз тогава чак се намесих и му казах да върне бокса на земята и да не се меша че така ни забърква всички дето сме там учевидци...

В този момент дойде и майката на момчето и единият от битите го пусна след това и другият и докато той говореше с найка си (което се вижда по БТВ) и тя дори му се караше той изведнъж се свлече на земята... първо помислих че е паднал от претиснение и изчаках 10-тина секунди докато мине една кола и мислех че ще се свести... В последствие се оказа, че момчето си е имало здравословни проблеми със сърцето и е направило най вероятно инфаркт от превъзбуда (което ще покаже аутопсията) и така аз започнах да го реанимирам около 10-тина минути в който той изпадаше в клинична смърт поне 5-6 пъти но когато пристигна линейката аз им го предадох с дишане и мозъчна дейност но липсваше пулс и сърдечна деиност...!!!
Мога да кажа че преди сърдечният масаж и обдишванията да му направя момчето нямаше никакви видими белези от удари както по лицето така и по гърдите и стомаха като му бях вдигнал дрехите докато го реанимирах!!!

Звучи странно но смърта е нелепа... Смърта настъпи от превъзбуда... Самото момче се смееше до последно и думите който аз чух от него който каза с присмешкабаха: "Хайде като дойде полицията ще видим кой кой е като видят какво ми направихте колата..."

Моля всички медий да не пишат догатки как е станало докато компетентните органи не излязат със становише за случилото се...!!!/БЛИЦ



Гласувай:
8



Спечели и ти от своя блог!
1. josarian - Тоя, дето е писал това е неграмотен - остави, че бърка и с й, но и неумее да преразказва.
13.01.2016 20:36
Слабо
цитирай
2. wudu - няма по гнусна кочина в българските ...
14.01.2016 11:28
няма по гнусна кочина в българските сайтове от блиц, там работят изроди и л...а, и на блиц сериозните хора не вярват
цитирай
3. alhimik1 - Гнусотия и простотия...
14.01.2016 18:23
във Враца и цяла България, неграмотно описание на нещо което сякаш не е било...

Боже, пази децата на България от изродите, които народи злия сценарий на ДС отпреди 25-26 години...
Амин

цитирай
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

За този блог
Автор: varg1
Категория: Лични дневници
Прочетен: 20125203
Постинги: 18642
Коментари: 10023
Гласове: 71260
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031