Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
15.11.2021 10:53 - Коалиция на корумпираните
Автор: zahariada Категория: Лични дневници   
Прочетен: 840 Коментари: 0 Гласове:
2

Последна промяна: 15.11.2021 10:53

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
  Коалиция на корумпираните

 Публикувано: вторник, 09 ноември 2021 11:35

Изводът винаги
води до масови убийства

 image 

Това, което всеки иска да знае, е кой умишлено забива нашето общество в земята, причинявайки толкова много ненужни смъртни случаи и инженерно разрушавайки обществото, и как могат да бъдат спрени?

Никой в ​​здравия си ум не може да повярва, че Джо Байдън и Камала Харис са законни представители на американския народ, нито са избрани честно на лидерските си позиции. Те са просто най-новите надзиратели на затвора, инсталирани от технологичните милиардери, които контролират умовете и живота ни.

Нашите лекари станаха съучастници на нашите банкери и вместо да спасяват животи, доставят на своите пациенти измислици, за които знаят, че ги убиват. Нашите лидери дължат своята вярност и богатствата, които получават на много богатите мъже, които ги инструктират да предадат обществото, на което се преструват, че служат, и да въвеждат всички в болната система, изисквана от големия бизнес.

Благочестивите, така наречените мъже от плата, чиято мисия е да защитават и подхранват нашите най-съкровени мисли, се ръководят от данъчните закони, които им позволяват да се възползват от съветите, които дават, и от легендите, които трябва да използват като примери, които да следват, за да живеят добър и честен животи. Този съвет успокоява обществеността, но е без значение за правителство, което никога не го следва.

Тези, които насочват мислите ни – нашите журналисти, художници и поети – са щедро възнаградени, стига да пишат това, което им е казано да напишат от магнатите, които разрешават и популяризират работата им. Отвъд това истинските казващи истината са презирани, наказвани и заглушавани, забранени им да влияят върху мислите на обикновените хора.

Основните медии и политическият елит обединиха усилията си, за да променят фундаментално начина, по който живеем живота си, превръщайки се от независими същества в необмислени зъбци в машина, която вече не разбират. Това, което вече не чувате, е ключовата фраза „със свобода и справедливост за всички“. Сега няма свобода и справедливост за никого.

Въпросът, изречен от Патрик Хенри през 1775 г., трябва да бъде единственото заключение в съзнанието ни в този момент:

Ако запазя мнението си в такъв момент, от страх да не се обидя, бих се смятал за виновен за предателство към моята страна и за акт на нелоялност към Величието на небето, което почитам над всички земни царе.

Оценяване

На тези, които все още вярват, че нашите политици работят активно за доброто на всички нас и че нашите медии точно и честно представят резултатите от техните усилия, бих казал това: Изключете телевизорите си и изгорете вестниците си. Те са те лъгали през целия ти живот.

Наблюдавайте мненията на онези, които са били забранени, които са се опитвали да ви информират, че информацията, която се произвежда, която управлява всичките ви решения в живота, е произведена и произведена от онези, които — най-малкото — не се грижат за най-добрите ви интереси в сърце. Те се стремят само да ви пристрастят към техните стратегии за печалба, предизвикващи парализа.

Идеите на Патрик Хенри все още са верни.

Имам само една лампа, от която краката ми се ръководят, и това е лампата на опита. Не знам друг начин да съдя за бъдещето, освен по миналото.

Общество в руини

Не е нужно да казваме твърде много или да търсим твърде далеч за илюстрации на предстоящата ни кончина. Президент, който не може да завърши изречение със син, чиито подкупи са легендарни, и дъщеря, която се клати от развратното внимание на баща си, са достатъчно доказателство за спускането на нашата нация в насилствен, порнографски кошмар на садистични содомизатори.

Потиснат брой смъртни случаи от неправилно наредени инжекции сега заплашва живота на всички на Земята, тъй като милиардери, освободени от подобни изтезания, търкат ръцете си с радост, докато хората неохотно се редят в опашка в мълчание, за да вземат своята част от това, което техните господари са решили да им дадат, което е много малко, ако изобщо има нещо, тъй като те систематично унищожават системите, от които зависи обществото, за да накарат измършавялите оцелели в стадото им кисела визия за роботизирано бъдеще.

Историите, които чуваме от нашите артисти и репортери, не предлагат надежда нито за облекчение, нито за компенсация. Всичко, което чуваме, е да се подредим и да се оставим да бъдем унищожени или модифицирани от химически замърсители, за да гарантираме, че няма да има връщане към това, което винаги сме смятали за нормален живот.

Вече няма и следа от „свобода и справедливост за всички“. Само вие може да сте в състояние да приемете това, което бихме могли да ви дадем, но първо направете този кадър и сложете тази маска без никаква гаранция, че който и да е ход наистина ще бъде добър за вас. Статистиката показва, че това вероятно ще ви убие, рано или късно.

Това е типично празно бъдеще, което обещават да изпълнят, а от опит знаете, че тези обещания никога не са били спазени.

Убийци преминават границата

Губернаторът на Флорида Рон ДеСантис се опитва да разбере как да спре бандата на Байдън от тайно депозиране на нелегални имигранти, току-що от откритата граница в Тексас, по улиците на Флорида, където един от тях наскоро извърши зловещо и безсмислено убийство.

Маршът на цинично рекрутирани бежанци от ужасяващите бедняшки квартали на света безкрайно се надига на север към Тексас, целяйки да превърне САЩ в осеяното с боклук гето, което организаторите му желаят да бъде.

Америка все още се опитва да разбере защо социалистите във Вашингтон отвориха границата, след като Тръмп се опита толкова усилено и толкова успешно да я затвори. Отговорът е прост.

На Байдън беше платено, за да дестабилизира бъдещето на Америка, като я наводни с извънземни, които ще гласуват за демократи, за да продължат да получават своите безплатни подаръци от властовия елит. Тръмп беше упълномощен само да нанесе на всички отровна ваксина, която значително намалява нежеланото население. И двамата позьори са били зловещо успешни.

Междувременно унищожаването на населението чрез ваксинации с отрови ще продължи и ще се ускори, а нападението срещу невинни американци от обезумели извънземни, финансирани от изкривената щедрост на правителството, ще продължи. Част от формулата Гейтс/Фаучи е да превърне световното население в мазохистично и осакатено чудовище.

Политиците ще продължат да се карат за контролираното задушаване на икономиката и хората ще продължат да умират в резултат на пресметнато пренебрегване на правителството.

Новият знак на времето в Америка и света ще бъдат телата край пътя, докато хората се борят безуспешно, опитвайки се да останат живи сред злонамерените услуги на тази коалиция от корумпирани, която сега управлява Америка и света.

Финансовият резултат е фатална болест. Истината никога не е от съществено значение за здравето на крайния резултат. Всъщност е враждебно към него. Тъй като крайният резултат става по-здрав, така и населението се разболява и умира. Това радва силите, които са и е това, което виждаме сега, докато неумолимо се приближаваме до собствената си преждевременна смърт.

Разберете тази най-известна препоръка за това какво да правите:

https://www.ushistory.org/documents/libertydeath.htm

Освен това, бележка от Каси (благодаря Джон). . .

Каси
@kassiekitson

Призовавам всички да отделят 2 минути, за да гледат това видео. Ако всичко това е вярно, нещата са дори по-лоши, отколкото си мислехме
pic.twitter.com/uWn8yh7liN 
 (копирайте и поставете)
11/9/21, 07:44
 

Джон Камински е писател, който живее на брега на Персийския залив на Флорида, постоянно се опитва да разбере защо се унищожаваме и определя корумпирана система от вярвания като двигател на нашата смърт. Зависи единствено от приноса на читатели, моля, подкрепете работата му по пощата: 6871 Willow Creek Circle #103, North Port FL 34287 USA.




Гласувай:
2



Спечели и ти от своя блог!
Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: zahariada
Категория: Политика
Прочетен: 40032751
Постинги: 21940
Коментари: 21634
Гласове: 31043
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930