Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
13.01.2016 02:49 - Отворено писмо до всички Българи
Автор: simplythebest Категория: Лични дневници   
Прочетен: 26384 Коментари: 0 Гласове:
33

Последна промяна: 23.01.2016 03:21

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg

Отворено писмо до всички Българи

Отворено писмо до Братята Руси

Накъде отива България ?

Какво ще стане с нашата страна ?

Защо се стигна до това положение ?

Тези и още други въпроси си задават в последно време всички българи на които съдбата на България не им е безразлична . Накъдето и да погледнем положението е много тревожно ... На много места в Родопите вече не се чува българска реч , а джамиите и минаретата са повече от православните християнски църкви . Непрекъснато се правят опити да се привлекат българи , които са били на ръководни длъжности в партия създадена на етнически принцип и обслужваща чужди интереси . Всички знаем коя е тя ( дпс ) . Последния такъв случай е с генерал от Българската армия . А някой може ли да си представи обратния пример – генерал от турската или гръцката армия да приеме да членува в партия , която защитава интересите на малцинствата , в това число и на българите в Одринска Тракия например , където имаме много бежанци след войните .  Не е възможно да избереш интересите на друга държава , пред интересите на собствената ти държава ... И това , ако не е нихилизъм ... Увлечени в теснопартийни борби и боричкания управляващите не отчитат в пълна степен опасността за нашата страна , както от вътрешни така и от външни врагове , водят късогледа политика понякога граничеща с национално предателство . А опасност има и тя е напълно реална – след загубата на идентичност , размиването на границите и потока от бежанци , които приличат по – скоро на армия от млади мъже , почти всички до 30 годишна възраст , всички без документи за самоличност и родени на една и съща дата и година (?!?) , защото това показват данните от проверките , като само 10% са от Сирия . Почти всички са без образование ...

Какво може да се очаква ... Според мен нищо хубаво . Всъщност това е нагъл опит да се промени етническият състав на нашата територия , а също и на други места в Европа .

Това е нашествие на чужди етноси , но маскирано като бежанска вълна .

 Приятели , братя и сестри ! Родината е в опасност !

В наш интерес е да се затворят границите на България и да не се допускат съмнителни лица .  Изключение може да се направи само за християни , които наистина са преследвани и репресирани и действително имат нужда от убежище , защото точно те са най – пострадали . От видеоматериалите излъчени по целия свят се вижда пълно незачитане на законите и крайно разпуснато и агресивно поведение от страна на т . нар . бежанци . Щом като се нахвърлят дори върху полицията в европейските държави , значи могат преспокойно да воюват и срещу Ислямска държава .

Аз лично съм против приемането на тези хора и даването им на статут на бежанци . Нека Америка си отвори границите и да ги приема .

Нехайството на отговорни български държавни институции е фрапантно и прехвърля всякакви граници . От българските учебници тихомълком изчезват имената и произведенията на титаните Ботев , Левски , Вазов ... Вече не се говори за турско робство , а за османско присъствие ... Омаловажават се важни факти от българската история или направо се премълчават ... Дори и думата Родина постепенно изчезва от учебниците ... Кой има интерес от това ? Във всеки случай не и българите ... Това не е начинът да се възпитават идните поколения . Има ли някой , който да поеме отговорност за тези и много други безобразия ??... Това е национално предателство ! Държавата абдикира от своите задължения , няма кой да защити българщината и държавността ... За голямо съжаление и Българската православна църква не е направила , това което трябва , особено що се касае  до Източните Родопи ...

Друг важен въпрос е отношението ни към Русия .

Именно Русия се очертава като защитник на християнството и на християнските ценности , които са общочовешки .

Трябва категорично да подкрепим руската позиция за Сирия и на всяка цена да подобрим отношенията си с нашия вековен и естествен приятел – руския народ .  Дори и ако трябва преразглеждане по отношение членството на България в НАТО и в Европейския съюз . Аз лично не очаквам нищо хубаво и от двете организации . Вярвам , че и огромната част от българския народ споделя моето мнение . И какво може да се очаква от държава като САЩ , която на практика е създала терористичната групировка наречена Ислямска държава или ИДИЛ . А нали и организации като НАТО и Европейския съюз не са нищо повече от креатури на САЩ .

И тук ще си кажа мнението без заобикалки , а то е че САЩ по всякакъв начин и навсякъде безцеремонно се опитват да налагат своята роля и воля на целия свят . Навсякъде разпалват конфликти ,войни и създават напрежение , а после си стоят настрани и си греят ръцете на огъня , който самите те са разпалили .  На всичко отгоре тъкмо САЩ са държавата , която подписва договори с иноземни раси и цивилизации зад гърба на собствения си народ и без одобрение на Конгреса . И всичко това заради някакви овехтели технологии и заради стремежа за извличане на едностранни предимства .

По всичко се вижда , че настъпва време разделно – отново трябва да огледаме нещата и да направим трезва равносметка . Според моето скромно мнение в най – скоро време ще се разпадне Европейския съюз и това ще има непредсказуеми последствия за всички .

САЩ като държава неминуемо ще се свлекат в пропастта и ще увлекат и други страни след себе си . Това не може да не се случи , дори и ако вземем предвид само космическият дълг , който са натрупали ... Печатат се пари без всякакво покритие и реално погледнато САЩ не могат да си плащат даже и лихвите по дълга , да не говорим за самия дълг ... 

Аз не желая ние като българи да бъдем на страната на губещи и морално банкрутирали организации и държави . Нашият път е другаде и трябва да се върнем пак там , където ни е мястото – при нашия по- голям Брат и приятел Русия . Само заедно с Русия и с братския руски народ можем да изпълним своето предназначение и да изпълним своята мисия като славяни , народ и като държава .

  В тази връзка настоявам всички ние като българи да изискаме от българските управляващи да направят нужното за подобряване на отношенията с Русия и да защищават достойно българските интереси . Искаме си държавата обратно , искаме си нашата България , искаме си и дружбата с Русията !!!   Това е наше право и никой не може да ни го отнеме .

Да живее БЪЛГАРИЯ !

Може би е време за една широка дискусия в която всеки да може да изрази свободно своето мнение и да се изработи план и стратегия по която да се развива занапред нашата страна . Може би е време да излезем от шаблона и посредствеността в която сме затънали , особено в последните години , да направим крачка встрани от утъпканите пътища и да изберем свой собствен български път на развитие .   Време е да изберем българското и България пред всичко друго , да се отърсим от това , което ни спъва и дърпа назад и да търсим това , което може да ни обедини всички заедно и да вървим напред и нагоре . Време е да излъчим нови , истински и безкомпромисни лидери и личности , които да поставят интересите на България на първо място , време е да се появи един нов Апостол на българската свобода , време е за национално обединение и българско Възкресение ...

Пиша това писмо не само от мое име , но и от името на моите покойни родители , които работиха на Хаинбоаз и Прохода на републиката , а също  и от името на тези хиляди българи , които изтърпяха невероятни трудности и лишения и които дадоха всичко от себе си през годините  , за да я има тази БЪЛГАРИЯ в която живеем   - земята на нашите деди , на великите български канове , князе и царе , земята на кан Аспарух , на цар Калоян , на кан Тервел - спасителят на Европа, на Хилендарския монах Паисий и св . Йоан Рилски Чудотворец , земята на Ботев и Левски , земята , която е в основата на световната цивилизация , нашата земя , земята на българите .

ЗЕМЯ НАПОЕНА С КРЪВ НЕ СЕ ПРОДАВА !!!!

Земята на Ботев и Левски никога не ще бъде робска земя !!!!!

Искрено и лично от Костадин Георгиев Костов – Пловдив , България .

http://yourlastchancefortherescuing.page.tl/Unique-Chance-For-The-Rescuing-Of-The-Patients-Of-Cancer.htm

http://yourlastchancefortherescuing.page.tl/Home.htm

http://999simplythebest999.blogspot.bg/

 

04 .01. 2016 г.

 

 02.30 h.



imageimageimageimageimage

image




Гласувай:
44



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: simplythebest
Категория: Лични дневници
Прочетен: 2474365
Постинги: 355
Коментари: 3
Гласове: 37910
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930