Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Постинг
12.03.2013 09:49 - Касиел Ноа Ашер - интересно хрумване за секса
Автор: ulian Категория: Други   
Прочетен: 2105 Коментари: 0 Гласове:
1

Последна промяна: 15.03.2013 10:00




Касиел Ноа Ашер във фотосесия за "Джулай"


Посредствеността навън е фашизъм, тук е нашето битие


Два филма с участието на Касиел Ноа Ашер ще бъдат показани по време на "София филм фест". Това са дебютът на Кирил СтанковДжулайи този на Емил Христов – „Цветът на хамелеона”. След края на фестивала те ще се завъртят по кината съответно на 10 май и 5 април. Междувременно Касиел е готова със сценария на свой собствен филм – „Рокля "Луна”. Нейната постановкаКлер, Мадам, Соланжпък е номинирана заИкар”, а по непотвърдена информация и за още една голяма театрална награда. ПредНовинартя сподели, че името на наградата ще стане ясно на 22 март.


imageСнимка Мишо Вучков

(взето на заем отНовинар http://novinar.bg/news/kasiel-noa-asher-zhiveem-v-tazhna-darzhava-sas-sasirena-krav_NDIxNzszNA==.html )


 

- Във филмаДжулайиграете жена, която бяга от сивотата на града на един див плаж. Какво е общото и какво е различното между вас и героинята?
-
Един приятел казва, че от това, което виждаш сутрин от прозореца, зависи дали ще порастеш красив или грозен в лицето и сърцето. Слава Богу, аз и моето семейство виждаме Витоша, някои хора виждат "Ла Скала" в Милано, другимътните талази на реката Нил. А като че ли в България всички се събуждаме насред кофи за боклук и квартали катоОбеля” – мъртви заснежени полета като след Третата световна война. Чудното ни моренце не се вижда от чудовищното застрояване, от алчността! Моята героиня, както и героините на Параскева Джукелова и Яна Титова обявяват война на грозотата. И печелят своята първа битка. Няма разлика между мен и Дана - героинята ми. Тези битки ги водя всеки миг от краткия ми живот.

- Празнувате ли Джулай морнинг и какво носи за вас 1 юли?
-
Не уважавам сантимента с неговата блудкавост и захар. Случките, с които свързвам Джулай морнинг, са всичко друго, но не и сантиментални. Преди няколко години се озовах на този ден в Камен бряг. Към 11 сутринта, след като всички пиянстваха като казаци и дори и не забелязаха изгрева, едно момиче скочи от скалите и започна да се дави. Три момчета се хвърлиха да я спасяват и две от тях никога повече не излязоха от морето. Това се случи буквално за няколко минути и размътените ни задрямали мозъци не реагираха. Никога повече няма да стъпя на Камен бряг.

Другият сюжет е свързан с един мой инцидентен любовник футболист. Някогашна обожествявана звезда и понастоящем попрезрял гъзар и папуняк. Вечеряхме в един лустросан ресторант в Бояна. Сами с 5 келнери и пианист... Говорихме си за Серджо Леоне. И от дума на дума се озовах върху креватния терен. И се почнаха едни безкрайни полувременавдъхновяващи за него и отегчителни за мен, тъй като момчето беше любител на тантризма: секс без еякулация. На сутринта се качих бясна и недоспала в БМВ-то му, а той - в превъзходно настроение. Оказа се, че от 2 години не е правил секс, че навършва 50 години, и то точно на 1 юли. В колата трещеше досадноЮрая Хийпкато от развалена плоча, след това Синатра, а той с пълно гърло се надпяваше с тях - щастлив



Тагове:   Касиел Ноа Ашер,


Гласувай:
1



Няма коментари
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

За този блог
Автор: ulian
Категория: Изкуство
Прочетен: 3415320
Постинги: 1531
Коментари: 191
Гласове: 1808